3 billige hotell i Bodø

northern-lights-bodo2-norway-1400Søker du etter billig overnatting på hotell i Bodø? Selv om overnatting på hotell i Norge generelt er dyrt, så skal vi allikevel vise deg 3 billige hotell i Bodø, der man vanligvis kan bo til rundt 400 kroner/natten per person.

City Hotell Bodø

På City Hotell Bodø bor du både sentralt og rimelig like utenfor selve hjertet av byen. Hotellet ligger med en gangavstand på fem minutter inn til selve gågaten og torget i Bodø, noe som gjør at man bor både sentralt og skjermet til. Samtidig er avstanden til togstasjonen i Bodø på bare noen få hundre meter, slik at et opphold på City Hotell anbefales spesielt for den som ankommer byen med tog. Hotellet har bare 22 gjesterom og er 2-stjerners, noe som gjør det til et av byens aller rimeligste hoteller.

Skagen Hotel

På det 3-stjerners hotellet Skagen Hotel bor du sentralt og rimelig i Bodø. Hotellet ligger med en gangavstand på knappe fem minutter ned til selve torget i Bodø, slik at man bor noe skjermet til fra den verste nattestøyen, men samtidig meget sentralt. Avstanden til flyplassen er dessuten svært kort – bare et par kilometer. Kvaliteten på rommene er forholdsvis enkel, men fasiliteter som trådløst internett og gratis frokostbuffé tilbys. Samtidig er prisnivået svært hyggelig sammenlignet med beliggenheten.

Bodø Hotell

På selveste Bodø Hotell får du en billig og flott overnatting, på det som er et 3,5-stjerners hotell i sentrum av byen. Det er et forholdsvis lite hotell med kun 31 gjesterom, men med en beliggenhet optimal for turister. Det meste av fasiliteter og severdigheter i byen ligger i gangavstand fra hotellet, med flyplassen knappe to kilometer fra hotelldøren. Hotellet har et forholdsvis lavt prisnivå til sentrumshotell å være, og fasiliteter som trådløst internett og gratis frokost er inkludert i oppholdet.