Hotstone behandling på Vaulen Kiropraktor Klinikk

«Hotstone» massasje eller massasje med varme steiner er en massasjeteknikk som har blitt brukt i lang tid. Det sies at denne behandlingsformen først ble brukt av en lege i Kina for over 2000 år siden, for å behandle syke mennesker Urbefolkningen i Amerika brukte blant annet denne behandlingen for å redusere muskelsmerter og lindre magekramper.  Det er likevel Hawaii, som skal ha mest av æren for at denne behandlingsformen virkelig har etablert seg som en favoritt når det kommer til velværemassasje.

Vaulen Kiropraktorklinikk

Ønsker du en deilig avslappende massasje i Stavanger, kan vi tilby deg det her på Vaulen Kiropraktorklinikk. Klinikken, som i dag består av en kiropraktor, en spesialist i nevrologi og en massasjeterapeut, ble etablert av kiropraktor Jan Tore Kleiberg i 2010. En tverrfaglig klinikk, hvor tid til hver enkelt pasient står i fokus hos alle behandlere. En velværemassasje med varme steiner, passer for deg med muskelsmerter, stive muskler og ledd eller har behov for velvære.  Klinikken ligger på Mariero, en bydel i Hillevåg. Her har vi gratis parkeringsplasser rett utfor klinikken.

Massasje med varme steiner er en deilig og avslappende massasjeform, som passer for alle. Varmen fra steinene gir deg en dyp avslappende effekt og er perfekt for deg som har en travel hverdag. Dette er også den perfekte gave til den som har alt, eller den som har behov for å koble av fra en stressende hverdag.  Et gavekort på 60 minutters massasje med varme steiner er noe som uten tvil vil falle i smak.  

Fullstendig ro i kropp og sinn

En av målsetningene med denne behandlingsformen er å oppnå fullstendig ro i kropp og sinn. For å kunne oppnå det anbefaler vi minimum 60 minutters behandling, men gjerne opp mot 90 minutter. Massasjeterapeuten starter gjerne med litt rolig klassisk massasje, før de varme steinene blir tatt i bruk. Massasjeterapeuten tilpasser massasjen og kan da vurdere om hun skal massere med de varme steinen eller om hun legger varme steiner på spesifikke områder mens hun bruker hendene for å massere en annen del av kroppen.  Steinene er i forskjellige størrelser, der de største steinene blir brukt på de største musklene og de mindre steinene blir da brukt på mindre muskler.

Veldig mange med kronisk muskelverk benytter seg av massasje med varme steiner. I Norge er det ca. 3 % av befolkningen som har diagnosen Fibromyalgi, majoriteten av dem er kvinner. Dett er en diagnose som kjennetegnes ved kroniske muskelsmerter som har vart mer enn 3 måneder. Ofte blir tilstanden verre med årene og det kan også ha en negativ effekt på den mentale helsen. Foruten fysisk aktivitet, er det også mange med denne diagnosen og lignende diagnoser som responderer bra på en behandlingsform som hotstone massasje.

Denne type massasjebehandling er ikke anbefalt personer som er gravid, har diabetes eller er på blodfortynnende medisiner. Bestilling av behandling kan gjøres her